2017. január 13., péntek

Új év, új élet

Elérkezett a 2017, és mi január 8-án, féléves papírmunka és felújítás után végre beköltöztünk az új otthonunkba, az erdőbe!
Sikerült megcsináltatni a fűtéskorszerűsítést, a tervezett ablakcserét (nem az összeset cseréltük), a villanyvezeték-cserét, az új padlókat és festést. Nem volt egy egyszerű menet, és a házzal kapcsolatos munkálatok közel sem értek véget, de akkor is, már itt vagyunk! :)
A lányunk meglepően jól vette a költözést. Aggódtam, mert ez a 3. költözése az ő kis 1,5 éve alatt. Az elsőnél 2 hónapos volt, fel sem tűnt neki, a másodiknál egy éves, akkor 3 éjszaka elég rossz volt, aztán megszokta, most pedig már első éjszaka minden rendben volt (azaz úgy aludt, ahogy amúgy szokott, ami továbbra sem a legjobb, de legalább már megszoktuk). A költözés hetében jártunk ide vele játszani, nézelődni, lehet, hogy ez is segített. Meg persze már ért és beszél és így talán könnyebb volt neki el is magyarázni a dolgot.
Milyen jó, hogy még a múlt hétvégén költöztünk, és nem most... zuhog a hó, alatta meg van némi jég. Persze, akkor is volt némi latyak, de nem esett épp semmi. A hidegek is jönnek-mennek, van alkalmunk tesztelni az új fűtést és a ház gyenge pontjait.

Közben úton van a második baba is :) Ebben az évben igyekszem a családra, házra, barátokra fókuszálni. Meg persze magamra is. Úgyhogy remélhetőleg a blog is elevenebb lesz, mint az elmúlt 1-2 évben. :)

Boldog új évet Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: