2015. március 2., hétfő

Hajrá hétfő #56



Ismét egy Hajrá hétfő! :) Mert itt a tavasz, és teli vagyok kreatív energiákkal!

Programok a hétre.

  • Hétfő - háztartás: Ötvenperc megbeszélés, kliens, majd egy kis itthoni Ötvenperc munka és a hétfői fókusz jegyében: mosogatás, gáztűzhelytakarítás, felsöprés- és felmosás. Este pedig torna!
  • Kedd - Kortárs: Reggel lesz terheléses vércukorvizsgálat, utána záró alkalom az első kamaszcsoportunkkal :), majd ennek az összefoglalása és egy másik csoport szervezése. Délután pedig megyek playback csoportba. :) Összeszedtem a bátorságot és kipróbálom. Az első alkalom csak 500 Ft. Kortárssal kapcsolatban most nincs sok minden. Átnézem a sajtós vállalásaimat, hogy hol tartok, és ha kell, írok pár e-mailt.
  • Szerda - szakdoga: Reggelre van időpontom a dokihoz, őt pedig igyekszem kifaggatni a szüléssel kapcsolatban mindenről. Majd persze szakdogán dolgozom - jó lenne a héten összehozni a kérdőívet, és a jövő hétre a konzulenssel egyeztetni időpontot.
  • Csütörtök - mégnincsfókusza, talán család: Három kliensem is lesz, utána meg átjön a nővérem hozzánk és Firefly-t nézünk :) (na, épp családi program lett ezen a napon!)
  • Péntek - papírmunka: Két kliens, majd egy újabb suliban egyeztetés osztályfőnöki órákkal kapcsolatban, majd munka a fotelüzletben és a heti kliensek adminisztrációját is megcsinálom.


Szombat és vasárnap pedig családi program :) (Ill. Párkapcsolati tréning, ha összejön rá elég jelentkező.) Lehet, hogy addigra már mászni is fog az unokahúgom!

Nektek mihez kell hajrázni?

Nincsenek megjegyzések: