2015. február 23., hétfő

Páratlan Párkapcsolati Tréning

Tudom, nem igazán a tipikus évindítós bejegyzésem (ami már amúgy is kissé idejétmúlt lenne), de most ezt az általunk szervezett tréninget szeretném a figyelmetekbe ajánlani :)


4 alkalmas párkapcsolati tréningünket párkapcsolatban élő, 18. életévüket betöltött jelentkezőknek ajánljuk (a párból egy fő jelentkezését tudjuk elfogadni), akik szeretnének a párkapcsolatukban tisztábban látni és jobban kezelni az esetleges konfliktushelyzeteket.
Az alkalmak során a következő témákat járjuk körbe: Első találkozás, ismerkedés, bizalom és szerelem kialakulása, elköteleződés, illetve amit Hollywood már nem mutat. Hogyan is éljünk boldogan, amíg meg nem halunk?

Ezen témák mellett a jelentkezők saját történeteivel, problémáival, felvetett témáival is foglalkozunk, ezeknek hagytunk helyet a program megtervezésekor.
Jelentkezni 2015. március 4-ig lehet az info@otvenperc.hu címen (a tárgyba írják be: Páratlan Párkapcsolati Tréning). A jelentkezést egy személyes elbeszélgetés követi, közösen egyeztetett időpontban.
Az első alkalom befizetési határideje is március 4.
A tréning ára: 8000 Ft/alkalom/fő
Bővebb információért írjon az info@otvenperc.hu e-mail címre.

Nincsenek megjegyzések: