2014. augusztus 27., szerda

Szuperhősös filmek - 9. rész

Amerika Kapitány 2 - A tél katonája (2014)

Azon a napon, amikor megnéztük A galaxis őrzőit, itthon megnéztük az Amerika Kapitány 2-t is. Úgyhogy lett még egy szuperhősös film arra a napra.

Az Amerika Kapitány második részében Amerika Kapitánynak nagyjából már sikerült akklimatizálódnia az új körülményeihez, egész jó kondiban is van. Kapja a küldetéseket, ám az egyik nem sikerül túl jól, gyanús is a dolog... Fury-t le is lövik. Már senkiben sem lehet bízni. Ám Steve talál azért magának pár szövetségest, és a végére is járnak a dolognak.

Lehet velem volt a baj, mert a többieknek eléggé tetszett, de én ezt gyengének éreztem a többi Marvelhez képest (az Amerika Kapitány 1-gyel semmi bajom nem volt, mások szerint amúgy is Amerika Kapitány sztorija a leggyengébb). Hosszú volt (2 óra 15 perc) és kicsit vontatott, a poénok nem annyira jöttek át, leginkább azon nevettem, hogy Amerika Kapitány mennyire feltűnően ki volt rúzsozva. De tényleg, nagyon. Olyan halvány rózsaszínre. Scarlett Johansson-nak sem ez a frizura és smink állt a legjobban, de persze, nem a külső a lényeg.
Azt érzem, valahogy Steve-re nem sikerült ráhangolódniuk, és így kissé unalmas lett. Pedig szeretem a jó fiúkat, tényleg. Akik becsületesek, lovagiasak és szuper erősek. De ez mostanában nem ez a karakter dívik, és nem is tudott olyan pörgős lenni, mint mondjuk egy Vasember. Talán legközelebb.
Úgy egynek jó amúgy, nézhető, de nem hiszem, hogy egyhamar szeretném újranézni. Azért 6-ot biztosan elérne egy 10-es skálán.

Nincsenek megjegyzések: