2014. február 17., hétfő

Hajrá hétfő #22

Pillangóm a tavaszi napsütésben
  A múltkor a romantikás hajrá miatt nem számoltam be az arra a hétre vonatkozó sikerekről, eredményekről. Sikerült a szakmai gyakorlati hely elfogadtatását elindítani, legkésőbb a hét elején már lesz is eredmény és elkezdhetem a tényleges munkát. Lesz tárgyalás-monitorozás, csoportfoglalkozásokra járás, szakirodalom olvasás, szakvélemény olvasás (esetleg részvétel/jelenlét annak megszületésénél), jogi- és pszichológiai tanácsadáson való részvétel, szóval sok-sok minden. A téma nem a könnyű fajtából való, családon belüli/párkapcsolati erőszak, saját magamat dobtam be a mély vízbe, de hát valamikor tesztelnem kell magam, mennyire bírom a kemény témákat. A múlt heti menünk a következő volt:
Krumplipüré rántott hússal, répafőzelék (rántott hússal), pizza, tarkababfőzelék zöldségfasírttal, zöldborsó főzelék zöldségfasírttal (és palacsinta), krumplisaláta rántott hússal.
  Az elmúlt héten végre a végére jártam a rendkívüli szociális támogatásnak, hogy akkor házasságért jár-e, nem jár, mi kell hozzá. Sajnos rossz hírt kaptam, a PPK-n nem jár :( De logikus, azért ezt mi döntöttük el, hogy így lesz, a költségekkel is számoltunk, persze nem lett volna rossz, de nem bánom, ha valahová máshová kerül az a pénz.
  Lezajlott az egyetemen is az első hét, a gyönyörűen kinyomtatott páros/páratlan hetes órarendjeimbe máris bele kellett firkálni, mert változtak időpontok/helyszínek. Lehet, újat nyomtatok. Összeszedtem már a követelményeket is határidőkkel. Jó aktív szorgalmi időszak lesz, az biztos, fordítottja a tavalyi félévnek: akkor rengeteg vizsgánk volt, kevés gyakorlat, most rengeteg gyakorlat és kevés előadás.

  Kell szerezzek:
- egy fiatal felnőttet (lehetőleg pályakezdőt vagy egyetemistát)
- egy 5-18 év közötti gyereket/kamaszt
- egy pedagógust (ez megvan már, szerencsére)
- egy iskolát/témát iskolai környezetpszichológiai tanulmány készítésére

  Ha van önként jelentkező, azt szeretettel várom! ^^ (Budapestről elsősorban, itt tudnám felvenni a teszteket.)

  Ezen a héten várható az első tárgyalás-monitorozásom, lesz filmklubos megbeszélés, talán barátnős este, és szombaton az első anya-gyerek csoportfoglalkozás, amin részt veszek (szintén szakmai gyakorlat)! Meg persze második hét a tavaszi szorgalmi időszakban :)
  A heti menüterv: pirított morzsás karfiol, sárgaborsó főzelék, kínai csípős-savanyú leves (ez még teljesen új, izgalmas kísérletezés lesz), krumplifőzelék, rizs párolt zöldségekkel, tejszínes-gombás töltött ravioli/tortellini (szintén újdonság, nekem legalábbis), desszertnek meg valamikor egy puding.

  Úgyhogy részemről hajrá a szervezett héthez, hogy minden gördülékenyen menjen és ne purcanjak ki!


Nektek mihez kell hajrázni?

Nincsenek megjegyzések: