2013. december 4., szerda

Blogger Irományok Projekt


  A Blogger Irományok Projekt egy molyos kezdeményezés, melyben a bloggerek egymást kijelölve és egymásnak címet adva írják bejegyzéseiket. Ebben a projektbe eddig két bejegyzésem született (első, második), viszont még az ősszel elakadt sajnos ez a projekt. Több tag kiszállt, a vezető is túl volt terhelve, én meg írogattam neki, hogy de jó lenne valamit kezdeni ezzel... Végül átruházta rám a projekt vezetését és most próbálok új életet lehelni a projektbe.

  A Molyon is meghirdettem a dolgot, itt is megteszem:

"Kedves Bloggerek!
A BLOGGER IROMÁNYOK PROJEKT lelkes tagokat keres! A Projekt egy ideje sajnos elakadt, több tag sajnos kiszállt és a vezetés is az én kezemben landolt. Írtam az új kezdethez egy új bejegyzést is, melyben konyvmoly23-ra bízom az új bejegyzés megírását, ezzel remélem, újraindul a projekt és azt is remélem, hogy lesznek még, akik csatlakoznak hozzánk! Nincs határidő, bármikor csatlakozhatsz!
A dolog lényege a következő… az első bejegyzés végén a szerző megadta a következő bejegyzés szerzőjének a nevét és a bejegyzés címét is. A következő bejegyzést így a kijelölt blogger írja meg a kijelölt címmel. Az, hogy ebből milyen írás lesz – mese, cikk, interjú, stb. – az teljesen a bloggerre van bízva. A kikötés annyi, hogy azzal a címmel írja (ahhoz kapcsolódó témában), saját stílusban, és rakjon bele egy képet. A bejegyzés végén pedig jelölje ki a következő szerzőt és címet. A bejegyzés ne sértse senki jogait és ne legyen túl szexuális tartalmú, pornográf.
Szóval közös blogolásra fel! :) De ha időd nem is engedi az írást, olvasóként akkor is sok szeretettel várunk!"

Ha érdekel a projekt, jelezd kommentben, e-mailben vagy Moly-on és összehozzuk! ;)

Nincsenek megjegyzések: