2013. február 14., csütörtök

Valentin napi videó

  Mi ugyan nem ünnepeljük a Valentin napot, de nem vagyok ellene. Ma rábukkantunk erre az aranyos kis videóra, és belém nyilallt az érzés: megvan a Valentin napi bejegyzésem! Nagyon boldog Bálint és Valentin napot kívánok mindenkinek!



  Annak, aki nem tud angolul, a játék lényege annyi, hogy a főszereplő fiú kapott egy szerelmes levelet, amit 5 perc alatt el kell olvasnia titokban. Ha valakivel összefut, az elveszi és elolvassa és kineveti, stb. A levélben egy titkos csodáló szerelmet vall, akinek egyszer a fiú odaadta a ceruzáját és azt mondta a lánynak a fiú, hogy megtarthatja. A lány azóta is őrzi, és bár tudja, hogy a fiú a legnépszerűbb srác a suliban, és millió barátnője lehetne, ő mégis kér egy találkozót a szekrényénél, ha odamegy, tudja, hogy kedveli. Ha jó a játékos, akkor a fiú odamegy, ők ketten elpirulnak és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. :)

  Amúgy még eszembe jutott a Once upon a time c. sorozatból egy részlet, amikor egy arannyá dermedt fiatalember előtt állnak és tanakodnak: "Minden átok megtörhető. Próbáltad már a csókot?" Nekem az akkor mókás volt eléggé :) Szóval csókolózzatok, szeressétek egymást! Minden szépet és jót!

1 megjegyzés:

Dorka írta...

Még egy csodavideó tőlük, Valentin napra: http://www.youtube.com/watch?v=NvH6uxCotc8