2012. december 3., hétfő

Cipősdoboz akció

A gimiben minden évben jött a felhívás, hogy lehet összeállítani egy cipősdoboznyi ajándékcsomagokat azoknak a gyerekeknek, serdülőknek, akiknek sajnos enélkül nem kerülne ajándék a karácsonyfa alá (ha van karácsonyfa).
A mi osztályfőnökünk azt hiszem, nagyon jól szervezte ezt a lehetőséget, nem csak felolvasta a felhívást, hanem mintegy feladatként is kiadta, hogy 2-3-4-en állítsunk össze egy-egy dobozt, így azért a mi osztályunkból mindig került ki pár doboz. Természetesen nem az volt cél, hogy nagy kiadást jelentsen ez nekünk.
Anya örült az ilyen alkalmaknak, mert legalább volt lehetőség kipucolni a lakást a számunkra már feleslegessé vált dolgoktól. Pl. a sok-sok felgyülemlett sáltól, ajándék plüssöktől, kis figuráktól, nem olvasott könyvektől. Ezek mellé azért általában egy kis csoki vagy cukorka bekerült, de összességében tényleg nem sok pénzt vitt el, és kedves csomagokat tudtunk összeállítani.

Ma belefutottam ebbe az akcióba ismét, és örülök, hogy emlékeztetett erre a lehetőségre, amire továbbra is van lehetőségem, függetlenül attól, hogy nem vagyok már gimis, hiszen december közepéig számos helyen leadni az összeállított dobozokat. Sőt, most már online dobozokat is lehet venni! Akinek nincs ideje vagy ötlete összeállítani személyesen a dobozt, de szeretne mégis részt venni, az vehet egy előre összeállított dobozt 2990 Ft-ért.
Minden információ megtalálható a honlapjukon, illetve a facebook oldalukon. Itt ötletek is találhatók, ha netán nem jutna eszünkbe, mivel lepjük meg a gyerkőcöket.

Illetve sok más akció is van, érdemes keresgélni a neten, ha van mit adnunk.

Nincsenek megjegyzések: