2010. november 27., szombat

Hull a pelyhes, idén is :)

Bizony, itt az első hó! (na jó, talán inkább csak havas eső :P) Hull az ablakomra, annyira jó.. :) A hideg is eljött. Az az ízületig ható hideg - legalábbis harisnyán keresztül :P De nem baj. Szép volt az ősz.
A szobám is kezd otthonná válni. Van már fogas, a törülközőkkel, sokat dob az összképen! Meg vannak képek, világító égitestek. Alakul minden. Én meg erőre kapok. Ma pakolás közben szólt a zene, és egy kicsit megint visszatért belém az a bizonyos. Jó érzés volt :)
És ma a Tovatűnt Hercegnő kék ruhába bújt, szürke csíkos harisnyával, lila blézerrel, pillangóval a nyakában, mosollyal az arcán. Nem táncolt, nem pörgött, de evett finomat, visszatért a szép-nemisolyrég-múltba, beszélgetett és szívta magába a levegőt, az illatot, a hangulatot.

SZERK.: És egészen 2014. január 5-éig senki sem szólt, hogy a "Hull a pelyhes" helyett "Hulla a pelyhes" volt írva a címben... Ma átírtam címkerendezgetés közben.

2 megjegyzés:

Panda írta...

Lassan hozzám is elérkezhetne a fehér pelyhes, mert sokat segitene a kedélyállapotomon...örülök, hogy a Te lelked jól van:)

Dorka írta...

Sajnos a pelyhes kissé olvadozik, de azért az arcmosás megvolt benne, most már tuti szép leszek! ;) :P Küldöm Hozzád is a szép hófelhőket! :) Itt a tél!